€ 0,-
Winkelwagen

De Microsoft Surface Pro 8 komt met meer scherm en meer kracht

Nieuwsbericht bijgewerkt op 1/13/2022 in de categorie Hardware

De nieuwe Microsoft Surface Pro 8 is het meest krachtige 2-in-1 device van Microsoft. Dit inmiddels klassieke apparaat houdt u overal verbonden met de verbeterde batterij die de hele dag meegaat. Nu verkrijgbaar bij Dustin.

De lichtste en breedste 2-in-1

De Surface Pro 8 is de nieuwste uitbreiding van het Surface portfolio. Dit ultralichte 2-in-1 apparaat is bedoeld voor zakelijk gebruik en zorgt dat u zo productief mogelijk aan de slag kunt. U transformeert de Pro 8 makkelijk van laptop, naar tablet, naar een draagbare studio waardoor u overal gebruik kan maken van de door u vertrouwde apps en software. Met de Pro 8 heeft u een apparaat dat zich aanpast naar de manier waarop u werkt.

De Microsoft Surface Pro 8 combineert de kracht van een laptop met de flexibiliteit van een tablet, met iconische Kickstand. Het 13” scherm van de Pro 8 11% groter dan dat van de Pro 7+ vanwege de dunne bezel. En als u de Pro 8 combineert met de gloednieuwe Surface Slim Pen 2 met haptic feedback dan is het net alsof u op papier schrijft.

Pro 8 en Windows 11

De Microsoft Surface Pro 8 is ontworpen om het beste uit Windows 11 te halen, zodat u kunt werken, spelen en creëren op een manier die voor u het meest natuurlijk aanvoelt. Laptop, tablet of draagbaar digitaal canvas. u kiest - het is uw computer.

Pro 8

De Surface Pro 8 beschikt over:

  • 11e generatie Intel® Core™-processor
  • 2 USB-C Thunderbolt 4 ingangen
  • 13” PixelSenseFlow-scherm met dunne bezel
  • 16 uur batterijduur
  • Gewicht van 891 gram
  • Standaard Windows 10 Pro of Windows 11