€ 0,-
Winkelwagen

Ervaar de krachtige prestaties van de Dell PowerEdge servers

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De levensduur van uw server(s) vereenvoudigen en automatiseren, doet u met de PowerEdge servers van Dell Technologies. De servers zijn ontwikkeld om applicatieprestaties te optimaliseren en zorgen voor een stabiele, soepele omgeving met intuïtieve programma's. In combinatie met de kracht van Intel Xeon™, helpt dit u om de infrastructuur te beschermen, zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is. Bestel de Dell PowerEdge servers nu bij Centralpoint.
Bekijk producten

De Dell PowerEdge servers leveren een veilige infrastructuur die diverse workloads en zakelijke doelstellingen ondersteunt. Zo kan uw bedrijf optimaal innoveren, aanpassen en groeien. Bovendien helpt het u om te voldoen aan de eisen rondom digitale transformatie.
Onderdeel van de PowerEdge servers van Dell Technologies, zijn onder andere rackservers en towerservers. Rackservers zijn speciaal ontwikkeld om optimale prestaties en beveiliging te leveren. Deze servers zijn beschikbaar met 1, 2 en 4 sockets die een hoge core-dichtheid leveren. Voor de moderne kantooromgeving biedt Dell de Towerservers. Hiermee geniet u van veel vermogen, veelzijdigheid en stille prestaties voor kleine, grote en externe kantoren.

Wat zijn de voordelen van Dell PowerEdge servers?

Van de edge tot de cloud tot in de kern: Dell PowerEdge servers zijn ontwikkeld om de meest uitdagende workloads aan te pakken. Door te upgraden naar de nieuwste PowerEdge servers profiteert u van verbeterde prestaties, automatisering, schaalbaarheid en beveiliging die organisaties van elke omvang nodig hebben.

Dell PowerEdge R550 Server

Deze rackserver met 3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors biedt extra flexibiliteit voor organisaties die op zoek zijn naar uitzonderlijke waarde. Deze server met twee sockets heeft een totale opslagcapaciteit van maar liefst 480GB en een processor van 3.4GHz. Perfect om uw workload tot een minimum te beperken. Bekijk ook zeker deze rackservers: Dell PowerEdge R250 & Dell PowerEdge R350

Dell PowerEdge T350 towerserver

Deze krachtige towerserver met één processor zorgt ervoor dat uw bedrijf aan de veranderende computingvereisten voldoet. Met een totale opslagruimte van 600GB en een processor van 4.5GHz geniet u van veel vermogen met stille prestaties. Bekijk ook zeker deze towerserver: Dell PowerEdge T150
Adaptive compute: compute-vereisten pakt u actief aan met een platform dat de nieuwste technologische ontwikkelingen optimaliseert op het gebied van onder andere processor, geheugen, netwerk en opslag.
Autonome infrastructuur: reageer snel op zakelijke kansen met intelligente systemen die samenwerken en onafhankelijk werken en leveren.
Vereenvoudigd beheer: OpenManage Enterprise en iDRAC is ingebouwd in elke PowerEdge server. Hiermee kan u vanaf 1 scherm eenvoudig servers, besturingssystemen en hypervisors beheren.
Betrouwbare end-to-end beveiliging: de PowerEdge servers zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, zodat bedrijven controle behouden en risico's voor kritieke bedrijfsmiddelen tot een minimum beperken.
Proactieve veerkracht: werk met een infrastructuur die gebouwd is voor veilige interacties en potentiële bedreigingen voorspelt.

Youtube

New Dell EMC PowerEdge Servers: Your ...

Toegevoegd: 17 maart 2021 om 12:00:01
Van: Dell EMC
Bekeken: 2845

New Dell EMC PowerEdge Servers: Your ...

Toegevoegd: 17 maart 2021 om 12:00:01
Van: Dell EMC
Bekeken: 2845

Sorteren:
Weergave
Sorteren