€ 0,-
Winkelwagen

Microsoft Surface Laptop Studio

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Microsoft introduceert de Surface Laptop Studio, waarmee u een nieuwe manier van werken ervaart. Deze krachtige zakelijke laptop is zeer veelzijdig, zodat u overal productief blijft.
Bekijk producten

Ultieme kracht en prestaties

Geniet van het hoogste grafische vermogen van alle Surfaces met de Surface Laptop Studio. Wat u ook doet, deze krachtige 14.4" laptop is gemaakt om te presteren. Gebruik hem in laptopmodus met het volledige toetsenbord of trek het scherm naar u toe in de podiumstand. In deze stand is de laptop eenvoudig aan te sluiten op één of twee monitoren, waarmee u een extra scherm creëert met aanraakfunctionaliteit. Ga een stap verder door de Surface Laptop Studio in studiomodus te gebruiken. Hiermee teken, schrijf en schetst u eenvoudig met een digitale pen.

Microsoft Surface Laptop Studio: voor elk type gebruiker

Voor elk type gebruiker

De Surface Laptop Studio is geschikt voor uiteenlopende gebruikers; van ontwikkelaars tot ontwerpers en van ingenieurs tot gegevensanalisten. Met de Laptop Studio multitask je naadloos en werkt u in elke gewenste modus. Dankzij de krachtige processors en razendsnelle graphics werkt u zware workflows moeiteloos af.

Ervaar de kracht

Met een batterijduur van maximaal 19 uur en snelle, betrouwbare WiFi 6 bent u de hele dag productief, waar u ook werkt. U krijgt al uw werkzaamheden gedaan met intensieve software, zoals Adobe® Premiere® Pro, Photoshop®, Lightroom®, AutoCAD® en meer. De quad-core 11e generatie Intel® Core™-processor en NVIDIA® RTX™ A2000 laptop GPU ondersteunen u hierbij.

Youtube

The new Surface Laptop Studio. Incred...

Toegevoegd: 22 september 2021 13:56:37
Van: Microsoft Surface
Bekeken: 1111177

The new Surface Laptop Studio. Incred...

Toegevoegd: 22 september 2021 13:56:37
Van: Microsoft Surface
Bekeken: 1111177

Sorteren:
Weergave
Sorteren