€ 0,-
Winkelwagen

HP Active Care – Proactieve, slimme en snelle ondersteuning voor uw PC

Nieuwsbericht bijgewerkt op 3/28/2024 in de categorie Hardware

Beperk downtime in uw hybride werkomgeving door problemen met uw apparaat te identificeren, te voorkomen en op te lossen, waar u ook bent, met HP Active Care. De live experts en slimme automatisering van HP leveren 24/7 technische ondersteuning op afstand, met een snelle responstijd en reparaties ter plaatse voor HP-laptops en -desktops wereldwijd.

Met HP Active Care kunt u verstoringen beperken voor een naadloze werkervaring.

Waarom HP Active Care?

blue computer icon

Controleer proactief de gezondheid van uw apparaat
Verbeter de prestaties van al uw HP-apparaten met HP TechPulse Portal. Krijg voorspellende AI-gestuurde inzichten en geautomatiseerde ticketing voor reparaties in het specifiek voor thermische gradatie, problemen met de harde schijf (HDD), lage batterijen en kritieke BIOS-updates – allemaal vanaf één gebruiksvriendelijk dashboard.

blue automation icon

Slimme automatisering
Uw medewerkers ontvangen meldingen met proactieve serviceaanbevelingen om problemen aan te pakken en te melden voordat ze gevolgen hebben voor het apparaat of de werkprestaties.

blue digital meeting icon

Snelle ondersteuning
Krijg 24/7 technische ondersteuning op afstand. HP Klantenondersteuning zal probleemdiagnoses versnellen en oplossingen bieden, waardoor uw medewerkers snel weer aan de slag kunnen.

blue truck icon

Respons op locatie op de volgende werkdag
Vertrouw op deskundige experts van HP en snelle service om onderbrekingen tot een minimum te beperken door uw apparaten en medewerkers weer aan het werk te krijgen.


Breid uw ondersteuningsdekking uit met optionele add-ons:

blue security icon

Bescherming tegen ongelukken
Repareer of vervang uw PC als uw apparaat per ongeluk is gevallen, er vloeistof op werd gemorst of als het beschadigd is geraakt door elektrische schokken. Geniet van hardwarereparatie op locatie en probleemdiagnose en -ondersteuning op afstand.

blue folder icon

Defecte dataretentie
Wanneer opslagapparaten falen, houdt u de controle over de defecte media op een manier die voldoet aan uw beveiligingsnormen voor de bescherming van gevoelige gegevens.

blue plane icon

Reisondersteuning
Reis zorgeloos, blijf productief en beperk downtime met telefonische ondersteuning in uw lokale taal en ondersteuning op locatie in meer dan 90 landen.

blue locket icon

HP Wolf Protect en Trace
Kies voor betrouwbare beveiliging van uw gegevens, volg uw HP-apparaten en voorkom dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot bestanden en documenten op hun netwerk.

Stuur ons een e-mail
en een vertegenwoordiger neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur e-mail