€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek de nieuwe WAX204 wifi 6 access point van NETGEAR

Nieuwsbericht bijgewerkt op 11/28/2021 in de categorie Hardware

NETGEAR breidt haar zakelijke portfolio uit met access points voorzien van de nieuwste wifi 6 technologie. De nieuwe WAX204 access point wordt toegevoegd aan de bestaande Business Essentials-lijn en is zeer geschikt voor kleine bedrijven en thuiskantoren. Bestel nu bij Dustin.

De Business Essentials-lijn van NETGEAR is speciaal ontworpen voor bedrijven die geen netwerkbeheer op afstand nodig hebben, maar wel op zoek zijn naar een eenvoudige en lokale netwerkoplossing met een intuïtieve gebruikersinterface. Producten in de reeks bestaan uit wifi 5/6 access points en leveren een combinatie van goede prestaties en dekking tegen de juiste prijs.

Als onderdeel van de Business Essentials-productreeks biedt de WAX204 thuiswerkers, kleine bedrijven en winkeleigenaren een efficiënte netwerkoplossing voor veelvoorkomende draadloze netwerkproblemen. Met de geavanceerde technologie van de WAX204 worden problemen zoals een haperige verbinding, vertraging wegens beperkte bandbreedte, onderbroken connectiviteit en lage snelheid opgelost. Hij is daarnaast voorzien van de nieuwste wifi 6-technologie, is betaalbaar en eenvoudig te installeren, zonder bijkomende infrastructuur- of implementatiekosten. Daardoor is het een van de voordeligste wifi-oplossingen voor kleine bedrijven, thuiskantoren, winkel- of horeca-eigenaren die zowel een goede prestatie en dekking als netwerkbeveiliging biedt.

Kenmerken

  • Eenvoudige installatie
  • Verbeterde beveiliging met WPA3-authenticatie en DHCP NAT-server
  • Vier ethernet LAN-poorten
  • Router en access point in één
  • Met drie jaar garantie en 90 dagen ondersteuning via telefoon of chat