€ 0,-
Winkelwagen

Upgrade uw werkdag met een krachtige Lenovo of HP laptop met een AMD processor

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De AMD Ryzen™ PRO processors zijn een upgrade voor iedereen die mobiel en digitaal aan het werk is, en die niet alleen uitzonderlijke prestaties nodig heeft maar die zich geen zorgen wil maken over de laptopbatterij. En die de beste beveiligingsfuncties verwacht. Bovendien bieden de AMD Ryzen™ PRO processoren uw bedrijf ook de ideale oplossingen om systemen op afstand te kunnen beheren of bescherming. Hiermee biedt AMD uw organisatie en uw gevoelige gegevens een sustainable oplossing.

Krachtige productiviteit om overal zaken te doen

Moderne IT-besluitvormers ervaren een grote vraag naar apparaten die flexibele werkomgevingen ondersteunen. Dagelijkse werkzaamheden van jouw teamleden omvatten nu het bijwonen van videovergaderingen, waarbij een presentatie op het scherm wordt gedeeld, terwijl de gebruiker gelijktijdig op het web zoekt naar gegevens en rapporten, en cijfers in spreadsheets verwerkt. De AMD Ryzen™ PRO Series processors zijn speciaal hiervoor ontworpen. Deze mobiele processors bieden de meeste cores en meest efficiënte batterijduur om de prestaties van zakelijke applicaties en samenwerkingstools te maximaliseren voor zakelijke productiviteit.

AMD PRO beheerbaarheid. Uw bedrijf. Uw keuze.

Alle AMD Ryzen™ PRO processoren worden geleverd met een uitgebreide set beheerfuncties voor vereenvoudigde implementatie, imaging en beheer die compatibel is met uw huidige infrastructuur. Bovendien ondersteunen AMD Ryzen™ PRO processoren Microsoft Endpoint Manager voor een flexibele en geïntegreerde cloudbeheeroplossing.

Make every watt count met AMD Ryzen™

Een laptop met AMD Ryzen™ of AMD Ryzen™ PRO processor werkt efficiënter op het gebied van stroom. AMD Ryzen™ processors hebben een leidende positie in de chipmarkt op het gebied van performance-per-watt en een upgrade naar een laptop met een AMD Ryzen™ of AMD Ryzen™ PRO processor helpt u daarmee om uw stroom beter te gebruiken op een dag. Hierdoor verlaagt u uw ecologische voetafdruk op langere termijn en bespaart u uzelf veel kosten.


Gelaagde beveiligingsfuncties zijn ontworpen in elke Ryzen™ PRO processor

Data is nu het meest waardevolle ter wereld, en wereldwijd nemen de frequentie en de kosten van aanvallen voor bedrijven toe. Elke AMD Ryzen™ processor is ontworpen met meerlaagse, moderne beveiligingsfuncties die jouw gegevens helpen te beschermen tegen de meest geavanceerde aanvallen.

  • De architectuur van de AMD Ryzen™ processor is ontworpen met beveiligingsfuncties als hoogste prioriteit
  • AMD Shadow Stack biedt hardwarematige bescherming tegen control-flow aanvallen (nieuw voor AMD Ryzen™ PRO 5000 Series Processors)
  • Geïntegreeerde AMD Secure Processor om gevoelige (bedrijfs)gegevens te beschermen
  • AMD Memory Guard biedt realtime versleuteling van het systeemgeheugen om het te beschermen tegen fysieke aanvallen als jouw laptop kwijt is of is gestolen
  • Industriële partnerschappen ondersteunen een meerlaagse beveiligingsoplossing op solicon-, OS- en platformniveau
  • AMD heeft samengewerkt met Microsoft om Secured-core PC aan te bieden, welke beschermt tegen kwetsbaarheden in de firmware, het besturingssysteem afschermt en ongeautoriseerde toegang tot apparaten en gegevens voorkomt

Youtube

AMD Ryzen™ PRO 6000 Series | AMD PRO ...

Toegevoegd: 9 augustus 2022 om 11:57:40
Van: AMD
Bekeken: 118

AMD Ryzen™ PRO – Next-generation ener...

Toegevoegd: 28 juni 2023 om 09:08:51
Van: ES AGENCY
Bekeken: 88