€ 0,-
Winkelwagen

Krachtige dataverwerking met Intel® Xeon® servers

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Met de krachtige Intel® Xeon® servers van HPE en Dell zorgt u ervoor dat uw data overal beschikbaar is. Op deze manier kunt u op elke locatie werken met lichte of zware workloads. De processoren van de Intel® Xeon® lijn zorgen ervoor dat uw servers meerdere data-inputs tegelijk aan kunnen.

Intel® Xeon® processoren zijn ontworpen om uw apparaten te veranderen in krachtige werkpaarden. Zo maakt u van uw server al snel een data-centrum dat ervoor zorgt dat al uw data op één plek beschikbaar is, ook vanaf externe apparaten. Op deze manier bent u niet gebonden aan een kantoorruimte en kan iedereen bij de benodigde gegevens om werkdagen makkelijker te laten verlopen. Dit ziet u op een werkdag al snel op het gebied van verkoop, data-analyse en als u of uw collega’s op externe locaties zitten te werken. De krachtige Intel® Xeon® CPU’s zijn zo ontworpen dat uw data-stromen soepel verlopen.

De 4de generatie Intel® Xeon® processoren hebben een upgrade gekregen in het aantal cores en de ingebouwde versnellers, die uw CPU upgraden in kracht en mogelijkheden. Intel® Xeon® is voorzien van nieuwe AI-technologie waardoor de prestaties worden aangepast aan de eisen die u op dat moment aan uw apparaat stelt. Hierdoor haalt u de best mogelijke resultaten uit uw data, netwerk, opslag en meer.

De krachtige servers van HPE

Per jaar stijgt de hoeveelheid data in organisaties gemiddeld met 20%. Zo ontstaat vroeg of laat de nood voor nieuwe server-apparatuur. U wilt niet alleen dat uw nieuwe server betrouwbaar is, maar ook uw organisatie futureproof is. De servers van HPE ProLiant zijn hiervoor ontworpen, en door de ingebouwde Intel® Xeon® processoren heeft u alle kracht die uw data-stromen nodig hebben tot uw beschikking. Zo helpen HPE en Intel® Xeon® uw bedrijf verder. Wilt u meer weten over HPE ProLiant servers met Intel® Xeon® processoren? Lees hier meer en laat ons u helpen.

De veelzijdige servers van Dell

De levensduur van uw server(s) vereenvoudigen en automatiseren, doet u met de PowerEdge servers van Dell Technologies. De servers zijn ontwikkeld om applicatieprestaties te optimaliseren en zorgen voor een stabiele, soepele omgeving met intuïtieve programma's. In combinatie met de kracht van Intel® Xeon®, helpt dit u om de infrastructuur te beschermen, zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Dell servers met Intel® Xeon® processoren? Lees hier meer.